Revolutionerande tvättservice för företag

Vi tar hand om allt så du kan fokusera på ditt verksamhetskärna!

På Tvättdax har vi specialiserat oss på att erbjuda professionell tvättlösningar för företag. Vi tar hand om allt från mattvätt och textiltvätt till tvätt av arbetskläder, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet.

Med vår hjälp kan du enkelt och bekvämt sköta tvätten utan att behöva oroa dig för att det tar tid eller kostar för mycket. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och har snabba leveranstider, så att du kan få tillbaka dina tvättade textiler så snart som möjligt.

Så om du vill spara tid och pengar på tvätten för din verksamhet, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till att hitta den perfekta lösningen för just ditt företag.

partners

Kontakta oss

Om du är intresserad av att anlita oss för tvätt av dina textiler, mattor eller arbetskläder är du välkommen att kontakta oss via vårt offertformulär.
Genom att fylla i formuläret kan du enkelt och bekvämt få en offert från oss. Vi tar gärna emot dina förfrågningar och ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för just ditt företag.

Beskriv gärna vad det är ni vill få tvättat och mängden så att vi kan ge er rätt pris.